Un Mec d’Heripre (FR)

[two_third]

UN MEC D”HERIPRE – nyt fransk stjerneskud

Un Mec d’Heripre har i få starter etableret sig som en af fransk travsports mest lovende heste  – den i 2014 6-årige hingst, har bl.a. vundet det klassiske Criterium Continental for 4-årige heste i løbsrekord 1.10.3a/2100 m. Han har vundet Europæisk 5 års Championat, Prix  Tenor de Baune m.m. og været nummer to i Criterum des 4 Ans. Han trænes af Fabrice Souloy, der har udtalt, at Un Mec d’heripre er den mest talentfulde hest, han nogensinde har trænet. Og det sagt af manden, der bl.a. har trænet Commander Crowe. Un Mec d’Heripre er en ung hingst i avlen, som der stilles meget store forventningerne til.

 

[/two_third]
[one_third_last]
[box type=”info”]

Moderne fransk afstamning

Vi du have succes i dagens travsporte, så går vejen over en hingst med fransk og amerikansk blod. Og en sådan hingst er Un Mec d’Heripre. Han har stærkt fransk blod på både fader og modersiden, men han har så sandelig også stærkt amerikansk blod. I Frankrig er Un Mec d’Heripre fuldtegnet til 1.000 Euro + 9.000 Euro, men vi har skaffet ham til en helt anden og populær dansker-pris, nemlig 1.500 kroner + 3.200 Euro.

Højde 163 cm
Pris 1.500 kroner + 3.200 Euro excl. moms.
Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

[/box]

[/one_third_last]

[box type=”shadow”]

Orlando Vici (F) Quadrophenio (F) Dekeel (F)
Halta a la Biche (F)
Irlande du Nord (F) Workaholic (US)
Querbella (F)
I Love Your Darling (F) Buvetier d’Aunou (F) Royal Prestige (US)
Nesmile (F)
MaBye Bye Darling (F( Rainbow Runner (F)
Va Ma Belle (F)

[/box]