Rolling d’Heripre (FR)

[two_third]

ROLLING D’HERIPRE – HOLDT LEGESTUE MED READY CASH

F.eks. så vandt Rolling d’Heripre Prix de Selection over 2150 meter volte i 1.11.2 foran Ready Cash i 1.11.4 og vandt han Criterium Continental i løbsrekorden 1.11.2a/2100 m, hvor Ready Cash galoperede i opløbet. Desuden vandt Rolling d’Heripre Criterium des 4 Ans i 1.12.8/2700 m. Dette var resultater, der etablerede Rolling d’Heripre som en af fransk travsports mest lovende heste.

Uheldigvis fik han en skade tidligt i sæsonen som 5-åring, og selv om han er kommet tilbage i løbene igen, så er han aldrig nået op på samme niveau, som da han var fire år. Men evnerne kan man ikke tage fra Rolling d’Heripre.

[/two_third]
[one_third_last]
[box type=”info”]

Fransk blandet med Stars’Pride-blod

Gammel er bedst, hedder et norsk ordsprog og vi har ofte set, at de gamle blodlinier hævder sig endog meget stærkt i moderne travsport. Rolling d’Heripre har en helfransk afstamning på fadersiden, mens moderen har Nevele Pride (Stars Pride)-sønnen Pershing som farfar og Florestan (Stars Pride) som morfar!

Moderen, Harmony Blue har otte afkom i startberettiget alder – de syv har startet!

Rolling d’Heripre’s første årgang er den franske B-årgang, der var 2 år i 2013..Den er på 72 og foreløbig er 47% af dem godkendt – det giver ham en plads som nummer 9 på den franske hingsteliste.

Rolling d’Heripre tilbydes til 1.500 koner + 3.000 Euro excl. moms.

Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

[/box]

[/one_third_last]

[box type=”shadow”]

Dahir de Prelong (F) Fakir du Vivier (F) Sabi Pas (F)
Ua Uka (F)
Marieva (F) Tony M (US)
Reine d’Amour (F)
Harmony Blue (F) Blue Dream (F) Pershing (US)
Frisonne (F)
Valse d’Or (F) Florestan (US)
Nera (F)

[/box]