Kåringsbeskrivelse – Third Shift

Her er den officielle kåringsbeskrivelse for Third Shift:

Third Shift mønstres ved Hingstekåringen af Maria Juel Nielsen, Gorm Foto

Third Shift (us)

Afstamning (14 point / 9 point)
v. Chapter Seven – Overnight Command
Faderen er den nye succes-hingst i amerikansk travavl, Chapter Seven – Far til lovende unge avlshingste som Walner, Help is on the Way og Fourth Dimension. Moderen Overnight Command (e. C R Commando) havde sin karriere primært i Delware. I Third Shift har hun sit mest vindende og eneste sejrende afkom. Overnight Command er endvidere helsøster til Overnight Shipper med 26 sejre over mere end $200.000.

Væddeløbskarriere (30 point)
Third Shift debuterede som 2-åring, hvor hingsten dette år fortrinsvis løb i New York Sire Stakes. Sæsonens tre sidste starter indbragte sejr i New York Sire Stakes, andenplads i Breeder’s Crown Elimination og finaleplads i Breeder’s Crown Gr. I (uplaceret). Som 3-åring sejrede hingsten i division af New York Sire Stakes, mens den var anden i Stanley Dancer Memorial (Gr. I). Third Shift løb sin rekord 1:09,2 som 3’er i Kentucky Futurity (Gr. I).

Eksteriørbeskrivelse (7 point)
Stang: 166 cm. Kryds: 166 cm. Længde: 169 cm. Passende stor hingst af lidt kraftig type. Stort hoved, velansat hals, god skulder og manke. Velformet muskuløst kryds. Korte forkoder. Flade hove og lidt vinklede haser. Bevægelsen regelmæssig og fremgribende.

Veterinærbeskrivelse (5 point)
Gammel gaffelbåndsskade venstre forben. Små testikler. Punktbrændt bagpå begge haser. Ingen røntgenologiske anmærkninger.

Subjektiv vurdering af holdbarhed (5 point)

Fremstillingsresultat 70 point – klasse B


Faderen er den nye succes-hingst i amerikansk travavl, Chapter Seven – Far til lovende unge avlshingste som Walner, Help is on the Way og Fourth Dimension. Moderen Overnight Command (e. C R Commando) havde sin karriere primært i Delware. I Third Shift har hun sit mest vindende og eneste sejrende afkom. Overnight Command er endvidere helsøster til Overnight Shipper med 26 sejre over mere end $200.000.

Væddeløbskarriere (30 point)
Third Shift debuterede som 2-åring, hvor hingsten dette år fortrinsvis løb i New York Sire Stakes. Sæsonens tre sidste starter indbragte sejr i New York Sire Stakes, andenplads i Breeder’s Crown Elimination og finaleplads i Breeder’s Crown Gr. I (uplaceret). Som 3-åring sejrede hingsten i division af New York Sire Stakes, mens den var anden i Stanley Dancer Memorial (Gr. I). Third Shift løb sin rekord 1:09,2 som 3’er i Kentucky Futurity (Gr. I).

Eksteriørbeskrivelse (7 point)
Stang: 166 cm. Kryds: 166 cm. Længde: 169 cm. Passende stor hingst af lidt kraftig type. Stort hoved, velansat hals, god skulder og manke. Velformet muskuløst kryds. Korte forkoder. Flade hove og lidt vinklede haser. Bevægelsen regelmæssig og fremgribende.

Veterinærbeskrivelse (5 point)
Gammel gaffelbåndsskade venstre forben. Små testikler. Punktbrændt bagpå begge haser. Ingen røntgenologiske anmærkninger.

Subjektiv vurdering af holdbarhed (5 point)

Fremstillingsresultat 70 point – klasse B