Tycoon Conway Hall i top

Vor nye avlshingst, Tycoon Conway Hall toppede ved DTC’s Hingstefremstilling lørdag den 23. februar, hvor den opnåede i alt 81 points.

Her er DTCs Avlskommissions kåringsbeskrivelse af Tycoon Conway Hall:

Tycoon Conway Hall

Præstationsindex (0-40)         32 point

Væddeløbskarriere
Tycoon Conway Hall debuterede som 2-åring med 3 sejre i 5 starter. Dens 3-års sæson blev kronet med sejr i Grand Circle 3-års Championat efter placeringer i Jydsk 3-årings Grand Prix og Dansk Trav Kriterium, alle Gruppe II-løb. Som 4-åring vinder af Jydsk 4-årings Grand Prix (Gr. II) og Aalborgs Store Pris. Som ældre konkurrerede Tycoon Conway Hall på højt internationale niveau. De mest meriterende præstationer var andenpladserne i Finlandia Ajo (Gr. I) og heat af Åby’s Store Pris (Gr. I). Tycoon Conway Hall har sejret på hhv. 10,4a og 10,5a, men løb sin rekord på 09,4a som uplaceret i Hugo Åbergs Memorial.

Afstamning – Far (0-15)          14 point

Afstamning – mor (0-15)        10 point

Eksteriør (0-10)                        9 point
Eksteriørbeskrivelse
Stangmål: 166 cm. Kryds: 162 cm. Længde: 172 cm.
Maskulin rektangulær hingst. Udtryksfuldt hoved. Velansat og velformet hals. Lang skrå skulder og velmarkeret manke. God overlinie. Velformet kryds med dyb lårmuskulatur. Velstillede lemmer. Korte koder. Bevægelsen vist kort på fremstillingsdagen.

Veterinærstatus (0-10)           8 point
Ingen røntgenologiske eller kliniske forandringer.

Subjektiv (0-10)                       8 point

Fremstillingsresultat               81 point – Kategori A