Stærk Shadow-opdræt

To Shadow.heste diskede op med fine præstioner på Racing Arena Aalborg, nemlug 3-årige Damien Shadow og 4-årige Cool Shadow.

Damien Shadow med Henrik Lønborg. Hesselborg Foto

Damien Shadow med Henrik Lønborg. Hesselborg Foto

Damien Shadow med Henrik Lænborg var storfavorit i 1. løb og fik efter en 1.12-åbning førende. Siden var den i spids til målstregen var passeret og vandt sikkert i 1.16.5a/2140 m  – og Quite Easy-sønnen har allerede nu tjent 170.000 kroner i karrieren.

Cool Shadow med Jeppe Juel. Hesselborg Foto

Cool Shadow med Jeppe Juel. Hesselborg Foto

Efter en udsættelse på grund af tordenvejr kom Cool Shadow med Jepep Juel til start på en bane, der var godt mudret. men den røde hingst stred sig gennem strabadserne og vandt årets tredje sejr i 1.16.0a/2140 m.

Vi ønsker Hjertelig Tillykke til kredsen omkring de to fine heste og glæder os til fortsættelsen