Åbent Hus den 17. april

For ikke at kollidere med Charlottenlund Travbanes 125 års Jubilæum den 10. april har vi besluttet at flytte datoen for vort populære Åbent Hus-arrangement en uge, således det bliver den søndag den 17. april kl. 13.00

-Det er et stort arrangement som Charlottenlund Travbane afholder den 10. april, og derfor synes jeg ikke at der er nogen grund til at vi også afholder vort Åbent Hus samme dag, siger Niels Jørgen Jensen fra Stutteri Shadow.

-Derfor har jeg besluttet, at vi rykker vort arrangement en uge til søndag den 17. april klokken 13.00, og håber i lighed med tidligere år, at en masse travsportsfolk vil komme forbi stutteriet den dag.

-Jeg glæder mig til at vise vore hingste og i lighed med tidligere år vil der også være et stort lotteri, og der vil naturligvis også være noget godt til gane og mave, slutter Niels Jørgen Jensen.