Shadow og Tinghøj – Shadow og Shadow

På Skive Trav i aftes bkev det til to sejre og en andenplads til vort opdræt – og så var endnu en andenhest også født her på stutteriet . Vi siger Tillykke.

Sindy Shadow (Lindy Lane) med Knud Mønster kom til start i Skive med to andenpladser i bagagen, og hun var da også spillet til storfavorit. Sindy Shadow indfriede favoritværdigheden sikkert og vandt i fine 1.14.7a/1600 m foran Tinghøj (The Liquidator), der som hende er født og opvokset her på stutteriet.

Touch My Shadow (The Liquidator), der som Tinghøj ejes af Caripo Ejendomsselskab, har haft nogle stærke måneder, og den vandt sikkert et amatørløb med Martin Andreasen i sulkyen. Det var tredje sejr inden for de siste fem starter –  herudover er det blevet til en anden- og en tredjeplads. Touch My Shadow trænes  af Jan Friis, mens Henrik Lund træner Tinghøj.

Bag Touch My Shadow var der også et Shadow-opdræt, nemlig Rubella Shadow (Vic Torre) med Kristian Juul i sulkyen.