Familie-succes i USA

På 1000 meter banen The Meadows i Pittsburgh, Pennsylvania vandt den 2-årige Exodus Hanover i aftes sin anden sejr i træk. Den er barnebarn til Tahitian Tasha, som vi har her på Stutteriet.

Exodus Hanover er efter Andover Hall- Exotic Destination og har nu startet tre gange og vundet i sine to sidste starter. Forrige gang i 1.13.6 og i nat i 1.14.0. Den har foreløbig tjent 16.500 dollars.

Exotic Destination er efter Dream Vacation – Tahitian Tasha.

Tahitian Tasha købte vi fra USA i 2009 og hos os er hun bl.a. blevet moder til den meget lovende Too Fast Shadow (The Liquidator) 1.16.6 og evnerige Peak Shadow (Donerail) 1.16.0, der kun nåede ganske få starter, inden den måtte aflives efter et uheld.

Vi har også en datter til Tahitian Tasha i avlen på stutteriet, Tahitien Treat (Enjoy Lavec) 1.13.0 – 554.979 kroner.