Enjoy Lavec trak fuldt hus

En af verdens bedste avlshingste, Enjoy Lavec  var hovedattraktionen ved Åbent Hus-arrangementet på Stutteri Shadow lørdag den 13. april, hvor mere end 250 travsportsinteresserede lagde  vejen forbi stutteriet.

–        Vi har aldrig haft så mange besøgende til et Åbent hus arrangement, som i år, og det er jeg overbevist om, at det skyldtes, at vi kunne præsentere Enjoy Lavec, fortæller Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow.

–        Vi er meget glade for at det svenske stutteri, hvor Enjoy Lavec normalt er opstaldet, ville tage turen herover med den flotte hingst, som virkelig fik mange anerkendende ord med på vejen fra de mange opdrættere, der var her.

Det var ikke blot Enjoy Lavec, som de nordjyske opdrættere kunne se ved selvsyn. Også stutteriets to nye hingste, Guybo og Muscle Bound blev fremvist, og endelig var der jo gensyn med såvel Leonardo Grif samt The Liquidator.

The Liquidator ældste årgang er tre år, og inden for den seneste måned har han haft syv afkomssejre, siger Niels Jørgen Jensen videre.

De mange fremmødte blev beværtet med godt til hals og gane.