Vind for 3.000 kroner fourage

Når Stutteri Shadow lørdag klokken 13.00 holder Åbent Hus kan man bl.a. vinde 2 gavekort a 3.000 kroner til foderstoffirmaet Brd Thomsen, Vadum.

–        – Vi er meget glade for vort daglige samarbejde med Brd Thomsen, og det er en flot gestus, at firmaet har udsat 2 gavekort på hver 3.000 kroner, der kan bruges til betaling af fourage, siger Niels Jørgen Jensen, Stutteri Shadow.

Alle er velkomme på lørdag klokken 13.00 til Åbent Hus på Stutteri Shadow, hvor der bliver serveret lidt lækkert til hals og gane, og ikke mindst bliver der lejlighed til at se stutteriets hingste. I år er der to nye opstaldede hingste på Stutteri Shadow – nemlig SJs Photos helbroder Guybo og verdensrekordholderen Muscle Bound.

Desuden vil The Liquidator, der jo har fin succes med sin første årgang og Leonardo Grif også blive præsenteret.

–        Og så har vi en joker i ærmet, der også kommer på lørdag, men det vil jeg først løfte sløret for i morgen, fredag , slutter Niels Jørgen Jensen