Vind gratis træning

Når stutteriet lørdag den 13. april kl. 13.00 holder sit årlige Åbent Hus-arrangement så har de fremmødte muligheden for at deltage i et lotteri med mange fine gevinster bl.a. har trænerne Gordon Dahl og Jan Friis hver udsat en måneds gratis træning.

-Det er jo blevet en tradition, at vi i forbindelse med vort Åbent Hus dagholder et lille lotteri, og også i år har mange af vore forretningsforbindelse velvilligt doneret præmier, siger Niels Jørgen Jensen.

-Jeg har ikke noget overblik over den samlede værdi af præmierne, men alene de to måneders træning ved to af landets dygtigste trænere er jo flere tusinde kroner værd.

-Vi glæder os meget til at præsentere stutteriet og stutteriets hingste, og jeg kan allerede nu røbe, at vi i år har en ekstra attraktion på programmet, som mange opdrættere helt sikkert vil være interesserede i, slutter Niels Jørgen Jensen, der først på fredag vil løfte sløret for sin overraskelse.