Samarbejde med Aalborg Hestepraksis

Fra årsskiftet har vi indgået et tæt samarbejde med Aalborg Hestepraksis, der har erfarne H. C. Sørensen i spidsen.

Igennem mange år har H. C. Sørensen haft en omfattende forretning med insemination med frossen sæd på sin gård i Åbybro, men denne aktivitet flyttes nu til Stutteri Shadow, hvor dyrlægerne fra Aalborg Hestepraksis får egne lokaler

– Jeg er meget glad for, at vi har kunnet få denne aftale i stand med Aalborg Hestepraksis – H. C. Sørensen er jo legendarisk på vore kanter, siger Niels Jørgen Jensen,

Der er tre dyrlæger tilknyttet Aalborg Hestepraksis, nemlig H. C. Sørensen, Lene Larsen og Poul Clausen, og udover at passe de kunder man har forvejen, vil dyrlægetrioen også tage sig af Stutteri Shadows egne og opstaldede heste.

Og ikke kun travheste!!