Orlando Vici (f)

[two_third]

Orlando Vici – dobbelt Kriteriumsvinder

ORLANDO VICI lykkedes at få en Kriterievinder og Derbyvinder i sit første svenske kuldved Pato . Pato har startet 12 gange i karrieren og har vundet 9 sejre, sat rekord 1.12.8 og har tjent 4.1 million svenske kroner.
Andre fremgangsrige afkom i det svenske debutkul er Udo’s Oiler, der har tjent 1.1 mio SEK og Vici Lane 700.000 SEK

I 2012 sluttede Orlando Vici på en andenplads blandt avlshingste med 4-års afkom, samt på en ottendeplads med avlshingste med 3 års afkom.

FRANSKE TOPHESTE

En af 2013’s mest hotte navne i fransk travsport er den nu 6-‘årige Un Mec d’Heripre. Un Mec d’Heripre vandt kort før Jul det klassiske Criterium Continentale på Vincennes i ny verdensrekord  for 4-årige travere – 1.10.3a/2100 m – i januar vandt den Prix Tenor de Baune på en saftig afslutning. Træner Fabrice Souloy har udtalt, at det er den bedste hest han endnu har trænet – og han har også Commander Crowe i stalden
[/two_third]
[one_third_last]
[box type=”info”]

ORLANDO VICI var selv en meget fremtrædende- og dygtig væddeløber. Han sejrede således i to af de vigtigste franske unghesteløb, Criterium des 3ans og Criterium des 4ans. Desuden vandt han som 4-åring Prix de Tonnac-Villeneuve, Prix Ephrem Houel og Prix de Milan. Dette i en af de bedste franske kul i moderne tid. Derfor er det ikke så overraskende, at han lykkedes at avle en svensk Kriterievinder direkte.

Højde 159
Længde: 163 cm
Pris 1.500 kroner + 4.000 Euro excl. moms.
Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

[/box]

[/one_third_last]

[box type=”shadow”]

Quadrophénio (FR) Dekeel (FR) Rex Grandchamp (FR)
Keel (FR)
Hatte a la Biche (FR) Valiant P (FR)
Sa Biche (FR)
Irlande du Nord (FR) Workaholic (US) Speedy Crown (US)
Ah So (US)
Querbella (FR) Chambon P (FR))
Divine II (FR)

[/box]