Dominion Beach (us)

Dominion Beach

Brun hingst født 2013
v. Muscle Hill – Windylane Hanover v. Lindy Lane
40 starter: 8-6-2- – tjent 1.797.800 SEK – rekord 1.10.1

Mest vindende Muscle Hill-søn i Danmark

Dominion Beach er helbroder til Muscle Diamond 1.09.1 – 686.499 dollars, der bl.a. har vundet International Stallion Stake og Bluegrass Stake samt været nummer to i Breeders Crown
Dominio Beach blev som åring solgt for 90.000 Euro til den store svenske stald Courant, der satte ham i træning hos Nancy Johansson.
I USA startede Dominion Beach i alt 25 gange som 2-og 3-åring og tjente 174.301 dollars og satte vinderekord 1.10.7, men placeret – på en andenplads slået med en halv længde i et prøveløb på The Red Mile har han løbet 1.09.7.
Efter 3-års sæsonen blev Dominion Beach sendt til Sverige, hvor den har været i træning hos Stefan Melander.
Her startede den i fjor 14 gange, vandt to sejre, to anden og en tredjepladser og løb hurtigste 1.10.8 på en fjerdeplads. Det blev til 324.275 kroner i indkørte præmier.
I 2018 har Dominion Beach startet en gang, hvor den galoperede og efter løbet viste det sig at den havde pådraget sig så alvorlig en skade, at en videre løbskarriere ikke var mulig.

Dominion Beach

Faderen, Muscle Hill har med få årgange etableret sig som en af verdens absolut førende avlshingste, mens moderen Windylane Hanover var en af sin årgangs absolut bedste hopper med sejr i bl.a. Hambletonian Oaks og var en overgang indehaver af verdensrekorden for hopper. Windylane Hanover satte rekord 1.09.0 og tjente 1.155.231 dollars!

Dominion Beach står i 2020 til bedækning for 0 + 9.000 DKK excl. moms. Ved udsendelse af frossen sæd og transportsæd betaler hoppeejer alle udgifter, herunder pakning, forsendelse og returforsendelse af ikke anvendt sæd I forbedækning er ikke inkluderet follikelkontrol, inseminering eller andre udgifter i forbindelse med inseminering med mindre andet er aftalt.Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

MUSCLE HILL (US) MUSCLES YANKEE (US) VALLEY VICTORY (US)
MAIDEN YANKEE (US)
YANKEE BLONDIE (US) AMERICAN WINNER (US)
YANKEE BAMBI (US)
WINDYLANE HANOVER (US) LINDY LANE (US) VALLEY VICTORY (US)
LINDILIANA (US)
WILLOW RUN GRACIE (US) PHOTO MAKER
VICTORY AIR (US)