Kort nyt

Our Love (FR)

KÆMPETALENTET

OUR LOVE

Our Love er en hest, der bærer de bedste blodliner, som Europas ja, måske verdens førende opdrætter Jean Pierre Dubois har haft!

Faderen til Our Love, Extreme Dream var en af sin årgangs allerbedste med sejre i Gruppe 1 løb som Criterium des 4 Ans og Criterium Continental og i sin desværre alt for korte karriere som avlshingst, blev Extreme Dream bl.a. fader til topheste som Kaisy Dream (i dag succesrig avlshingst) tophoppen Kiss Melody, der bl.a. vandt UET Grand Prix m.fl.

Extreme Dream er efter Quito de Talonay (v. Florestan) og Tahitienne, der også har født tophingsten Goetmals Wood samt tophoppen Mahana (vinder af over 800.000 Euro).

Extreme Dream er også morfar til Ready Cash!

Også på modersiden, er det stærkt blod, der findes hos Our Love.

Moderen Amour d’Aunou har født bl.a. også født In Love With You (fader til bl.a. Prix d’Amerique-vinderen Oyonnax), Prix de Paris-vinder Private Love samt Guilty of Love – moder til bl.a. Europas førende avlshingst, Love You m. fl.

Det er således fornemt blod, der ruller i Our Love.

Our Love har Goetmals Wood og Love You i den nærmeste familie – to af Europas allerbedste avlshingste!

Det er derfor heller ikke så mærkeligt, at Our Love har været handlet for millionbeløb flere gange, på trods af at han karrieren igennem døjet med en benskade som han pådrog som sig som 3-åring i forleden.

En skade, der har betydet, at han aldrig har kunnet trænes for fuldt, og derfor er hans store evner aldrig kommet til udtryk på banerne.

Alligevel har Our Love formået at sætte rekord 1.12.9 på Vincennes og at tjene en kvart million Euro – eller omkring 1.7 million danske kroner.


Our Loves første årgang er født i 2012.

Our Love tilbydes t  0 + 8.000 kr excl. moms

OUR LOVE BEDÆKKER NATURLIGT

Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

Extreme Dream (F) Quito de Talonay  (F) Florestan (F)
Dent Blanche (FR)
Tahitienne (F) Kimberand (US)
Oligiste (FR)
Amour d’Aunou (FR) Speedy Somolli (US) Speedy Crown (US)
Somolli (US)
Nesmile (FR) Caprior (FR)
Amour du Mesnil (FR)