Kort nyt

Magic Technique

Afstamning i verdensklasse

MAGIC TECHNIQUE (us)

Mørkebrun hingst født 2008

v. Andover Hall – Mara Bourbon – And Arifant

1 start – 1.15.0

Det er ikke for meget at påstå, at Magic Technique har en afstamning i verdensklasse. – Det bedste af det bedste fra Nord-Amerika forenet dem den franske tophoppe Mara Bourbon.

Uheldigvis pådrog Magic Technique sig en skade som 2-åring, og han nåede derfor blot at starte en enkelt gang, hvor han noteredes for 1.15.0.

Hans fader, Andover Hall slog allerede med sin første årgang sit navn fast med topheste som Donato Hanover og Pampered Princess, og siden er andre stjerner som bl.a. Nuncio kommet til. Her i Europa kendes Andover Hall bl.a. som fader til den finske verdensrekordholder Brad de Veluwe samt de italienske Igor Font og Libeccio Grif.

Moderen, Mara Bourbon var bedst i sin årgang i Frankrig, men gjorde sig også internationalt, idet hun bl.a. vandt Copenhagen Cup og Oslo Grand Prix.

I avlen er Mara Bourbon også moder til den franske tophest, Follow You (født 2015), der vandt sine fire første starter efter behag.

Moderlinjen på en avlshingst er af stor betydning, og der findes ikke mange avlshingste, der kan fremvise noget bedre end Magic Technique på det område!

Mara Bourbon kommer nemlig ud af en søskendeflok der også tæller topheste som Qualita Bourbon, Sam Bourbon (nu succesrige avlshingst i Frankrig) samt Kamera Bourbon.

I sin tur har Qualita Bourbon avlet Tast of Bourbon (Donato Hanover), der er vinder af Dansk Hoppe Derby m.m.

Magic Technique har været benyttet i avlen i Sverige – hans første årgang er født i 2014 og tæller bl.a. debutvinderne i december 2017, Barry B og Could it Be Magic, hvor også Vickie Frontline og Budets Lasse sejrede.

Magic Technique står i 2018 til bedækning for 0 + 7.500 kroner excl. moms .

Stutteriet påtager sig intet ansvar for evt. sygdom eller ulykkestilfælde.

Andover Hall (us) Garland Lobell (us) ABC Freight (us)
Gamin Lobell (us)
Amour Angus (us) Magna Force(us)
Kenwood Scamper (us)
Mara Bourbon (fr) And Arifant (us) Sharif di Iesolo (it)
Infante d’Aunou
Etta Extra (us) Florestan (fr)
Une Crown (fr)